Продовжуючи тему змін привнесених законодавством в використання одноразового посуду, зокрема відмови від пластика і використання матеріалів, що переробляються, слід розповісти і про інновації американської компанії World Centric, яка зовсім недавно представила новітнє покриття для одноразового посуду з волокна.

Не секрет, що пандемія Covid дала дуже сильний поштовх розвитку електронної комерції та інтернет-продажу і як наслідок збільшилася кількість поштових пересилань. Прогрес не стоїть на місці і глобальна боротьба за екологічність упаковок торкнулася і упаковок для пересилки товарів. Особливого інтересу, на наш погляд, заслуговують дві інновації, про які й піде мова нижче.

 З липня 2021 року в Євросоюзі набуває чинності закон про заборону використання одноразового пластикового посуду, що безумовно створює чимало проблем для виробників. Під цю заборону потрапляють не тільки тарілки, стаканчики, а й виделки, ложки, ножі, кавові палички, коктейльні трубочки, тощо.

Не дивлячись на дуже велику різницю думок у висловлюваннях про користь біоактивних добавок - БАДів, вони все більше і більше входять в життя українців. Але люди не купують БАДи на вагу. Перед тим, як запропонувати їх на продаж, виробник повинен їх упакувати. І тут у нагоді може стати наша фірма.

Сьомого лютого в Дніпрі на Льодовій арені відбувся перший тур Чемпіонату України з ринк-бенді 2021. Перше місце зайняла команда Дніпро, яка пройшла тур без поразок. ТОВ «Омела», що є спонсором Української федерації хокею з м'ячем, надає підтримку федерації і радіє всім її успіхам.

Заморожені продукти - це ще одна область товарів, що вимагає для своєї упаковки специфічних матеріалів. Відомо, що плівки, для пакування таких товарів повинні зберігати свої бар'єрні властивості при низьких температурах, відповідати всім нормам для упаковок харчової продукції і не втрачати зовнішній вигляд в холодильниках.

Відомо, що матеріал для пакування саме медичних товарів, наприклад, різних порошків, порційно гелей, мазей, сиропів, вимагає підвищених захисних властивостей і через це стає менш придатний для подальшої переробки.