Ecoflex - це нова моно-плівка, повністю придатна для вторинної переробки, що розроблена та випускається великою європейською компанією, що пропонує різні варіанти матеріалів для пакування, AR Packaging. Компанія представляє цю поліетиленову плівку на ринок як екологічну альтернативу плівкам на основі PA.

Ecoflex виготовляється з високоякісних поліетиленових полімерів і демонструє гарний опір до проколів і на розрив, можливо її використання для вакуумної упаковки. При цьому плівка відрізняється прекрасною прозорістю і підходить для друку, що робить її відмінним пакуванням для термоформовки м'яса, сиру та інших продуктів.

На даний момент плівка Ecoflex проводиться на британському заводі AR Packaging і як стверджує компанія повністю підлягає переробці не тільки у Великобританії, але і на будь-якому європейському заводі з переробки вторинної сировини.

Матеріал Ecoflex прекрасно підходить для стандартного обладнання для термоформовки, тому що показує на ньому часто навіть кращі характеристики, ніж звичайні плівки, наприклад, можливість зниження температури, а значить економію енергії.

Використано матеріали сайту ar-packaging.com.