Плівка-стрейч ПВХ для пакування харчових продуктів

Дізнайтеся ціну на плівку ПВХ для пакування харчових продуктів

Стрейч-плівка (полівінілхлоридна плівка ПВХ) знаходить дуже широке застосування в більшості різних сфер виробництва. ПВХ плівка добре підходить для пакування різних харчових продуктів: ковбас, риби, м'яса, фруктів, овочів, зелені і т.і.

Харчова плівка ПВХ добре захищає від вологи і пилу, запобігає розвитку бактерій в продукті, упакованому стрейч-плівкою і дозволяє тривалий термін зберігати смакові якості і гарний товарний вигляд.

Унікальна структура стрейч-плівки дозволяє пропускати водяні пари, вуглекислий газ назовні і надходження кисню всередину упаковки. Тому її називають «дихаючої плівкою».

Ширина рулону, мм Товщина плівки, мкм Довжина в рулоні, м
300 8,5-9 1500
350 8,5-9 1500
400 8,5-9 1500
450 8,5-9 1500

Крім цього, ПВХ плівка стійка до механічних пошкоджень - проколів і розривів. Ще у стрейч-плівки ПВХ є властивість розтягування на 200-250% в довжину і повернення в початкове положення. Завдяки всім цим особливостям ця плівка щільно обтягує продукт і практично не залишає вільного простору. Всі ці унікальні властивості дозволяють значно знизити витрату плівки, міцно зафіксувати і надати товару привабливий вигляд.

Ще важлива особливість стрейч-плівки - її самоклеючи властивості. Виходить це в результаті накопичення електростатичного напруги під час виробництва плівки. Ці властивості, при пакування продуктів харчування дозволяють надійно фіксувати матеріал без додаткових засобів і будь-якого спеціального обладнання, а так само дають можливість пакувати продукти харчування вручну.

У порівнянні з плівкою поліетиленовою, плівка ПВХ має багато переваг:

  • підвищена стійкість до харчових жирів - ця якість плівки робить її незамінною, коли потрібно пакувати продукти з високим вмістом жиру.
  • властивості пропуску газів - не дає можливості утворюватися цвілі, в разі, коли пакуються продукти з підвищеним вмістом вологи (гарячий хліб, овочі, фрукти), а також не дає можливості задихнутися продукту.
  • стійкість до механічних пошкоджень і впливу навколишнього середовища на упаковку - ці властивості плівки дозволяють тривалий час зберігати прозорість матеріалу і привабливий вигляд упакованого продукту.