Компанія «Омела» продовжує розширювати асортимент пропонованого обладнання і в цей раз представляє досить унікальну машину «флоу-пак». Спеціальні настройки дозволяють упаковувати товари практично необмеженої довжини.

Це можуть бути дошки, водопровідні труби, різні рейки і т.д. Обмеження встановлені лише для ширини пакета - вона може досягати 15 см.

Зняти обмеження по довжині пакету стало можливим завдяки встановленим на машину трьом серводвигунам, які забезпечують автоматичне налаштування довжини продукту, а також плавну відрізку плівки. Решта встановлених функцій стандартні для пакувальних машин «Flow-pack» і більш докладно з ними можна ознайомитися на сторінці обладнання.

Подібне обладнання відмінно підійде для пакування довгомірних будівельних товарів при їх оптовому і роздрібному продажі. Перевезення довгих товарів, таких як нарізані необхідної довжини пластикові труби, стельові або підлогові плінтуси і т.д., завжди становила певні труднощі. І пакування таких товарів в плівку, будучи додатковим сервісом для покупців, насправді істотно полегшить транспортування.