Чeкаємо Вас, 17-19 квітня в МВЦ на МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА УПАКОВКИ IFFIP

стeнд № 3A211

Компанія «Омела» щиро вітає всіх з Різдвом та Новим роком! Бажаємо, щоб наступний рік приніс усім нам мир, більше спокою та радості.

Хочете запустити нову лінійку продукту або маєте намір отримати грант та почати виробництво, плануєте упаковувати продукт у більш куповане та функціональне пакування, можливо хочете фасувати щоб менше було пилу або працівники не тягали важкі мішки… та і в загалі, щоб все було гарно?

Пластикова упаковка є одним із лідерів за ступенем забруднення навколишнього середовища. З цієї причини кілька років тому цивілізовані країни взяли курс на заміну полімерної упаковки на біорозкладні види матеріалів, папір, картон тощо. Ми ж, слідуючи стратегії не відставати від вимог ринку, продовжуємо розширювати асортимент техніки з виробництва екологічної упаковки.

До нас часто звертаються з питаннями щодо правильного вибору обладнання. Адже варіантів так багато і недосвідченій людині не просто розібратися в нюансах і відразу зрозуміти, яке саме обладнання підійде для упаковки саме його продукту. Тому ми вирішили випустити цикл статей, де розповімо, яке обладнання застосовується для пакування різних продуктів.

Більшість пропонованого нами пакувального обладнання кожен з відвідувачів нашого сайту може побачити в розділі Каталог. Ми намагаємося показувати там не лише окреме обладнання, а й комплексні лінії як готові, так укомплектовані нами. Однак, ми не можемо розмістити всі можливі рішення з обладнання в каталозі. Т.к. з одного боку більшість обладнання досить універсальне і може підійти для пакування найрізноманітніших товарів. А з іншого – кожна поставлена ​​перед нами клієнтом пакувальна задача може бути унікальною і вимагати під себе індивідуальних рішень. Тому ми створили розділ Кейси.

Компанія «Омела» вітає всіх своїх клієнтів та партнерів з Новим роком та Різдвом! Ми бажаємо всім процвітання у Новому році, успішного подолання всіх труднощів та сталого розвитку.