Пластикова упаковка є одним із лідерів за ступенем забруднення навколишнього середовища. З цієї причини кілька років тому цивілізовані країни взяли курс на заміну полімерної упаковки на біорозкладні види матеріалів, папір, картон тощо. Ми ж, слідуючи стратегії не відставати від вимог ринку, продовжуємо розширювати асортимент техніки з виробництва екологічної упаковки.

Наразі ми відкрили окрему категорію – Комплексні лінії з виробництва пакувальних матеріалів. На даний момент до цієї категорії входять лінії з виробництва паперових пакетів з квадратним дном, лінія для виробництва картонних коробок та лінія з виробництва картонних лотків для яєць. Докладніше з кожною з них можна ознайомитись на відповідній сторінці товару у категорії. Або ж поставити запитання нашим менеджерам.

Крім того, багато обладнання, яке ми представляємо вже довгий час, чудово працює не лише зі стандартними пластиковими плівками, а й з біоплівками та іншими мономатеріалами, придатними для переробки. Це і горизонтальні пакувальні машини флоу-пак, і вертикальні лінії упаковки. Також у нашому асортименті є обладнання для пакування у скляну тару. Надалі наш каталог поповнюватиметься новим обладнанням для екологічного пакування.