Більшість пропонованого нами пакувального обладнання кожен з відвідувачів нашого сайту може побачити в розділі Каталог. Ми намагаємося показувати там не лише окреме обладнання, а й комплексні лінії як готові, так укомплектовані нами. Однак, ми не можемо розмістити всі можливі рішення з обладнання в каталозі. Т.к. з одного боку більшість обладнання досить універсальне і може підійти для пакування найрізноманітніших товарів. А з іншого – кожна поставлена ​​перед нами клієнтом пакувальна задача може бути унікальною і вимагати під себе індивідуальних рішень. Тому ми створили розділ Кейси.

У ньому наведено реальні проекти, які ми здійснили за останні два роки. Кожен був пов'язані з якимись складнощами у реалізації. З деякими клієнти звернулися до нас вже поспілкувавшись із нашими конкурентами та отримавши від них незадовільні відповіді.

В якихось завданнях клієнти хотіли отримати обладнання так швидко, що нам, щоб укластися вчасно, доводилося на кожному етапі буквально випереджати час. В інших завданнях продукт мав такі властивості, що стандартними методами його було запакувати важко і тут нам доводилося застосовувати неординарні конструктивні рішення, розробляючи технічне завдання та реалізуючи його на нашій виробничій ділянці.

Звісно, у Кейсах представлено лише невелику частину наших проектів, реалізованих за останні два роки. І ми постараємося поповнювати цей розділ найцікавішими та неординарними пакувальними завданнями із власного досвіду. Сподіваємося, що ця інформація доповнить загальну картину діяльності нашої компанії та буде корисною для наших клієнтів та партнерів.