Найвідоміший косметичний гігант L'Oréal, продовжуючи втілювати в реальність свою стратегію відповідальної упаковки, прийняв рішення упаковувати два види своїх популярних шампунів в пакети дой-пак, виготовлених з 100% поліетилену.

Ці пакети з мономатеріала, придатні для переробки, розробила для L'Oréal компанія Arcade Beauty. Планується випуск шампунів Elvive Color Vive Protective і Dream Length об'ємом 500 мл. Подібна заміна пластикової пляшки на пакет дой-пак дозволить компанії заявити про економію приблизно 75% матеріалів у порівнянні з двома пляшками об'ємом 250 мл.

Компанія Arcade Beauty заявляє, що їх розробка 3D Pouch, яка і лежить в основі пропонованих дой-паків, повністю підлягає переробці. Весь пакет, включаючи систему закупорювання, складається з мономатеріала РР або РЕ.

Подібні пакети чудово підійдуть для роботи пропонованих компанією «Омела» пакувальних рішень для дой-паків, а самі пакети можуть послужити відмінною альтернативою для пакування багатьох товарів, замінивши собою звичні пляшки.

Використано матеріали сайту packagingeurope.com.