Обладнання для пакування швидкопсувних продуктів
Мультиголівковий дозатор вдосконалений на 10 головок для крихких продуктів 191.10.80
Для зважування та фасування крихких товарів.
Мультиголівковий дозатор на 32 головки 191.83.32
Для зважування та фасування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів.
Мультиголівковий дозатор на 24 голівки для сипучих 191.83.24
Для зважування та фасування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів.
Горизонтальна машина для фасування в Doy-Pack (Дой-пак) з функцією виготовлення пакету 083.97.02
Для фасування різних товарів в пакети типу Дой-пак (з функцією виготовлення пакета).
Пакувальна машина п'ять в одному (серветки, зубочистки, ложки, вилки, ножі) 051.78.01
Для пакування одноразового посуду, серветок, зубочисток, пакетиків зі спеціями в пакети типу "флоу-пак"
Горизонтальна пакувальна машина «Flow Pack» з верхньої подачею плівки і крокуючим ножем 051.55.350-800W\XW
Для пакування штучних предметів в пакети типу "флоу пак" і "подушка". Дозволяє пакувати крупні вироби.
Автоматична пакувальна лінія з екструдером 051.49.01
Для пакування пластиліну, глини та інших подібних матеріалів і продуктів.
Горизонтальна пакувальна машина «флоу-пак» для пакування пакетів з нижньою подачею плівки 051.79.01.720BOSW
Для пакування штучних і групового пакування різних товарів в пакети типу "подушка".
Горизонтальна пакувальна машина «флоу-пак» з нижньою подачею плівки 051.55.350-600XPE
Для пакування різних видів продукції в пакети типу "подушка".
Мультиголівковий (комбінований) дозатор для фасування хорошосипучіх продуктів 191.83.10
Для фасування хорошосипучіх і штучних товарів.
Вертикальна система зважування і пакування 021.80.01
Для пакування цукерок, насіння, арахісу та інших хорошосипучіх і дрібних штучних продуктів харчування.
Роторна система дозування і пакування в вакуумний пакет 061.80.01
Для фасування і пакування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів різної форми і призначення.
Подвійна система упаковки 021.80.02
Для фасування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів.
Лінія для пакування заморожених напівфабрикатів 021.56
Для пакування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів в пакети типу "подушка", "гассет", "стабіло".
До швидкопсувних продуктів в більшості своїй відносяться продукти харчування, такі як м'ясо, риба, молочні продукти, снеки і т.д. Для того, щоб продукти зберігали свою свіжість і аромат у 3-5 і більше разів довше, ніж при звичайних методах зберігання, необхідно, щоб вони не вступали в контакт з киснем. Для цього їх вакуумируют або зберігають в середовищі інертних газів.
Зберігання в таких умовах дає наступні переваги:
- Продукти зберігають свою текстуру і зовнішній вигляд, так як мікроорганізми, такі як бактерії, дріжджі і цвіль не можуть розвиватися у вакуумі.
- Продукти не обвітрюються при зберіганні в холодильнику, тому що не контактують з сухим повітрям.
- Вологі продукти не висихають, тому що не контактують з повітрям, що поглинає вологу з них.
- Сухі, тверді продукти не зволожуються, так як не контактують з повітрям, з якого при інших умовах волога відбирається.
- Продукти з високим вмістом жирів і масел не стають згірклими, тому що там немає контакту з киснем.
- Непродовольчі товари захищені від корозії і вологи.
Для боротьби з анаеробними мікроорганізмами продукти можна зберігати в модифікованій атмосфері, середовищі, в якій кисень повністю або частково замінений інертними газами. Такий вид пакування має ще й ту перевагу, що вакуумом не роздавлюються контейнери, в які упаковуються продукти.
Вакуумні пакети і контейнери зазвичай виготовляються з багатошарових бар'єрних плівок. Для цього підбираються плівки з різних матеріалів, кожен з яких має властивість не пропускати через себе певні гази, сонячні промені та ін.