Обладнання для пакування швидкопсувних продуктів

Виробник:
Оберіть виробника

Мультиголівковий дозатор на 32 головки 191.83.32

Для зважування та фасування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів.

Мультиголівковий дозатор на 24 голівки для сипучих 191.83.24

Для зважування та фасування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів.

Горизонтальна машина для фасування в Doy-Pack (Дой-пак) з функцією виготовлення пакету 083.97.02

Для фасування різних товарів в пакети типу Дой-пак (з функцією виготовлення пакета).

Пакувальна машина п'ять в одному (серветки, зубочистки, ложки, вилки, ножі) 051.78.01

Для пакування одноразового посуду, серветок, зубочисток, пакетиків зі спеціями в пакети типу "флоу-пак"

Горизонтальна пакувальна машина «Flow Pack» з верхньої подачею плівки і крокуючим ножем 051.55.350-800W\XW

Для пакування штучних предметів в пакети типу "флоу пак" і "подушка". Дозволяє пакувати крупні вироби.

Горизонтальна пакувальна машина «флоу-пак» з нижньою подачею плівки 051.55.350-600XPE

Для пакування різних видів продукції в пакети типу "подушка".

Вертикальна система зважування і пакування 021.80.01

Для пакування цукерок, насіння, арахісу та інших хорошосипучіх і дрібних штучних продуктів харчування.

Роторна система дозування і пакування в вакуумний пакет 061.80.01

Для фасування і пакування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів різної форми і призначення.

Подвійна система упаковки 021.80.02

Для фасування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів.

Лінія для пакування заморожених напівфабрикатів 021.56

Для пакування хорошосипучіх і дрібних штучних товарів в пакети типу "подушка", "гассет", "стабіло".

До швидкопсувних продуктів в більшості своїй відносяться продукти харчування, такі як м'ясо, риба, молочні продукти, снеки і т.д. Для того, щоб продукти зберігали свою свіжість і аромат у 3-5 і більше разів довше, ніж при звичайних методах зберігання, необхідно, щоб вони не вступали в контакт з киснем. Для цього їх вакуумируют або зберігають в середовищі інертних газів. 

Зберігання в таких умовах дає наступні переваги:

  1. Продукти зберігають свою текстуру і зовнішній вигляд, так як мікроорганізми, такі як бактерії, дріжджі і цвіль не можуть розвиватися у вакуумі.
  2. Продукти не обвітрюються при зберіганні в холодильнику, тому що не контактують з сухим повітрям. 
  3. Вологі продукти не висихають, тому що не контактують з повітрям, що поглинає вологу з них. 
  4. Сухі, тверді продукти не зволожуються, так як не контактують з повітрям, з якого при інших умовах волога відбирається. 
  5. Продукти з високим вмістом жирів і масел не стають згірклими, тому що там немає контакту з киснем.
  6. Непродовольчі товари захищені від корозії і вологи. 

Для боротьби з анаеробними мікроорганізмами продукти можна зберігати в модифікованій атмосфері, середовищі, в якій кисень повністю або частково замінений інертними газами. Такий вид пакування має ще й ту перевагу, що вакуумом не роздавлюються контейнери, в які упаковуються продукти. 

Вакуумні пакети і контейнери зазвичай виготовляються з багатошарових бар'єрних плівок. Для цього підбираються плівки з різних матеріалів, кожен з яких має властивість не пропускати через себе певні гази, сонячні промені та ін.