Є досить багато сфер бізнесу, в яких використовуються картонні заготовки для збирання коробок. І найчастіше потім ці заготівлі збираються співробітниками компаній вручну. На що витрачається чимало часу. І ось британська компанія Macfarlane Packaging розробила систему, що дозволяє зібрати коробку у два рухи руки.

Це блокова конструкція, роздрукована на 3D-принтері, за допомогою якої можна збирати коробки розміром до 400 x 300 мм з різними варіантами глибини. У демонстраційному відео, виставленому на сайті компанії, видно, з якою швидкістю можна зібрати заготовку коробки за допомогою цього блоку.

Слід зазначити, що конструкція запатентована і виготовлятиметься компанією на замовлення кожного конкретного клієнта. І звичайно, в Macfarlane не забули відзначити, що система працює виключно з ексклюзивними конструкціями коробок Macfarlane. Можна припустити, що навіть за всієї ексклюзивності продажів цієї пакувальної конструкції та коробок до неї, покупці на неї знайдуться. Це можуть бути і великі інтернет-магазини, і сфера швидкого харчування, і поштові компанії та багато інших.

Загалом, це чудовий приклад конкурентної боротьби на ринку готової упаковки. Коли компанія, для того, щоб виділитися серед інших, що продають аналогічні заготівлі коробок, разом з продуктом пропонує клієнту і рішення для його складання, що суттєво економить час.

Якщо ж вас цікавить виробництво заготовок для картонних коробок, то вам слід звернути увагу на наше обладнання. З його допомогою можна виготовити коробки різних розмірів для різних сфер застосування.

Використані матеріали сайту macfarlanepackaging.com.