Бажаєте привернути увагу покупців до свого продукту? Бажаєте виділитися на фоні конкурентів чи підкреслити свою унікальність? Бажаєте, щоб ваш продукт купили та запам'ятали? Одне з вирішень цієї проблеми, особливо напередодні різдвяних та новорічних свят, - етикетка, що світиться.

Це не новина, – скаже наш читач. Світлодіоди в етикетці - це дуже громіздко і трудомістко, скаже досвідчений виробник, а еколог додасть ще, що це робить упаковку такою, що не переробляється. І всі вони мають рацію. Але зараз ми хочемо розповісти про розробки німецької компанії Saralon GmbH, яка нещодавно представила набір для друкарської електроніки SaralOLED Label Ink. У цей набір увійшли багато спеціалізованих чорнил, розроблених компанією, що дозволяють у прямому сенсі надрукувати на звичайному принтері повноцінну електричну плату з автономним живленням. Але все по черзі.

OLED – це дуже екологічний органічний світловипромінюючий діод. Останні технологічні досягнення дозволили виробляти OLED-пікселі у дуже тонкій та легкій структурі на пластикових підкладках, що робить їх ідеальними для освітлення гнучких етикеток. А набір чорнила SaralOLED Label Ink робить таку етикетку реальністю.

У набір входять кілька чорнила серії SaralBattery Inks, що дозволяють у прямому сенсі надрукувати батарею на папері. А отже, немає необхідності прикріплювати до етикетки зовнішні батарейки. Натомість джерело живлення буде надруковано як невід'ємну частину виробничого процесу, а виготовлена етикетка збереже працездатність протягом кількох років. Крім цього в набір входять три види клейових чорнил Saral для друку, що дозволяють працювати не тільки з папером, але і з пластиком та склом.

Крім самого набору чорнил, компанія надає файли для дизайну, повний посібник з друку та технічну підтримку. Більш того, компанія рекомендує спочатку придбати так званий «стартовий набір», який включає всі необхідні чорнила в мінімально можливій кількості і технічні деталі, що дозволяють виробникам провести власні попередні експерименти і випробування. Ну і нарешті, компанія Saralon пропонує до продажу готові електронні етикетки SaralLight© OLED, на яких залишається тільки продрукувати власний дизайн.

Використані матеріали сайту saralon.com.