Відомо, що матеріал для пакування саме медичних товарів, наприклад, різних порошків, порційно гелей, мазей, сиропів, вимагає підвищених захисних властивостей і через це стає менш придатний для подальшої переробки.

Але австрійська компанія Constantia Flexibles, що є одним з європейських лідерів по пакувальним рішенням для харчової та медичної промисловості, знайшла вирішення цієї проблеми і презентувала новий поліпропіленовий ламінатний матеріал, розроблений спеціально для фармацевтики і який практично повністю переробляється. Матеріал під назвою PERPETUA вже доступний для придбання.

Новий матеріал має високий рівень захисту від вологи, кисню, світла і тепла, що відповідає всім вимогам медичної промисловості. А його придатність для вторинної переробки сягає 96%.

При цьому компанія-виробник особливо відзначає, що даний матеріал є вбудовуваним рішенням для вже існуючих форматів упаковки, таких як стіки або саше, і для вже існуючого пакувального обладнання. Матеріал не вимагає додаткових установок і налаштувань, відмінно підходить для методу глибокого друку.

Використано матеріали сайту cflex.com.