Будь-яке обладнання рано чи пізно виходить з ладу та потребує ремонту. Важлива складова ремонту – це запчастини. З усіма пакувальними машинами, що пропонуються нашою компанією, ми поставляємо також комплект запасних частин, що швидко зношуються.

Однак настає момент, коли ці запчастини також закінчуються і їх потрібно купувати заново. Крім того, з ладу можуть вийти й інші деталі, яких немає у ЗІПі. Наприклад, впустив оператор викрутку в працюючу машину і нож, що розрізає, розрахований на плівку, ламається.

Компанія «Омела» завжди намагалася реагувати на побажання своїх клієнтів. Ми проаналізували звернення наших покупців, оцінили кількість проданого нами обладнання за всі ці роки, врахували той факт, що придбання нового обладнання зараз утруднене через зростання цін та термінів постачання і зрозуміли, настав час. Наша фірма сформувала склад запасних частин. Це означає, що по ряду позицій клієнту не потрібно чекати, коли ми завеземо або виготовимо запчастину під нього, він може взяти і купити її. Звичайно асортимент насправді дуже великий і його неможливо весь тримати на складі, але ми постійно працюємо над його розширенням. Слід зазначити, що ми одночасно розширюємо наші ремонтні можливості. Адже часто клієнт звертається до нас не лише за деталями, а й із запитом на ремонт обладнання.

Ми продовжуємо працювати для наших клієнтів. І намагаємося ввозити як обладнання, так і різні запчастини, необхідні для безперебійної роботи машин, що вже є. Наш сервісний центр завжди радий допомогти з підбором необхідних запчастин та можливим подальшим сервісним обслуговуванням чи ремонтом пакувального обладнання.

Ми суттєво розширили пропонований асортимент запчастин, з яким Ви можете ознайомитись тут. Більше інформації щодо маркування, технічних характеристик та підбору потрібних саме для кожного конкретного обладнання запчастин можна отримати, звернувшись до наших менеджерів.