Пандемія коронавируса внесла дуже багато змін в наше повсякденне життя і в наші вимоги до упаковки товарів. Все більше уваги приділяється її захисним і протимікробну властивостями, особливо для упаковок тривалого використання, таким як туби. І тут дуже великий інтерес викликає розробка компанії LAGEENTUBES - туби, що володіють протимікробними властивостями.

Як заявляє виробник, спеціальна технологія дозволяє на 95% сповільнити розвиток мікробів на зовнішніх поверхнях туби. Це відноситься і до кришок, які також можуть бути зроблені з протимікробними властивостями. При цьому протимікробні властивості не залежать від умов навколишнього середовища.

Всі туби з протимікробним ефектом повністю підлягають вторинній переробці. Більш того, компанія заявляє, що технологія інтегрується з усіма варіантами туб LAGEENTUBES і при придбанні можна вибрати найзручніший для свого виробництва матеріал для пакування.

Компанія поставляє ці туби складними. І вони не вимагають для свого використання якихось спеціальних змін в пакувальному обладнанні, яке вже є на вашому виробництві або яке можна придбати в нашій компанії.

Використано матеріали сайтів lageentubes.com, packagingeurope.com.