Є торгові марки, дизайн та упаковка яких вже настільки традиційні, що давно стали частиною бренду. Але настає час ламати традиції. Мабуть, так подумали і маркетологи компанії Pringles.

Ці чіпси у всього світу стійко асоціюються з круглою та високою картонною коробкою. Коробка стала своєрідним символом цього продукту. Проте, зараз компанія показує, що настав час новацій та експериментів. Вони запускають абсолютно новий для себе вид снеків та ще й у стандартних пакетах.

Pringles Mingles – нові повітряні закуски матимуть форму краватки-метелика та поширяться у трьох смаках. І так – ці снеки будуть упаковані у пакети. Це зовсім не означає, що компанія залишить позаду звичні для всіх круглі коробки з чіпсами. Традиції залишаються незмінними. Принаймні поки що. Однак дорога для нововведень уже відкрита.

Нові Pringles Mingles надійдуть у широкий продаж вже у жовтні цього року. А у травні Pringles порадує всіх шанувальників культової гри Minecraft, випустивши лімітовану серію нового смаку своїх чіпсів у коробці з дизайном, адаптованим під гру. Партнерство Pringles та Minecraft знаменує собою 15-річний ювілей цієї онлайн-ігри.

Використані матеріали сайту kellanova.com.