Відома в усьому світі японська компанія Toyobo Co., Ltd., одним з видів діяльності якої є плівки для пакування продуктів харчування, розробила нову біаксіально орієнтовану поліпропіленову плівку, яка має велику газонепроникність і здатна замінити багатошарові упаковки.

Найбільшою проблемою багатошарової упаковки є складність її переробки. Саме для вирішення цієї проблеми фахівці компанії Toyobo і розробили нову плівку типу ОРР з мономатеріала, що отримала назву DP065. Як ми вже вказували ця плівка має високу газонепроникність і при цьому відповідає всім міжнародним стандартам безпеки для пакувальних матеріалів. Маючи високу термостійкість, вона відмінно підходить для подальшої обробки типу друку і ламінування. Крім цього DP065 не містить в своєму складі хлор, що робить її переробку або спалювання більш безпечними.

Компанія припускає представити своїм клієнтам контрольний зразок нової плівки вже в середині березня. А в кінці квітня планується вже запустити її в масове виробництво.

Нова плівка прекрасно підійде до вже наявних у виробників пакувальних машин, гарантуючи більш екологічну упаковку без витрат на модернізацію обладнання.

Використано матеріали сайту toyobo-global.com.