Заморожені продукти - це ще одна область товарів, що вимагає для своєї упаковки специфічних матеріалів. Відомо, що плівки, для пакування таких товарів повинні зберігати свої бар'єрні властивості при низьких температурах, відповідати всім нормам для упаковок харчової продукції і не втрачати зовнішній вигляд в холодильниках.

Відповідно до спільних зусиль з розробки найбільш екологічної упаковки, компанія ProAmpac випустила і запатентувала нову переробну плівку саме для заморожених продуктів - ProActive Recyclable R-2000F. Це ламінована структура з поліетилену, розроблена з урахуванням використання її на вже існуючому обладнанні для упаковки заморожених продуктів.

Збереження всіх необхідних для упаковки властивостей і можливість створити привабливий дизайн за обов'язкової умови можливості вторинної переробки плівки - ось завдання, що стояли перед розробниками. І вони з ними впоралися на відмінно.

«ProAmpac прагне надати своїм клієнтам альтернативи вже існуючим пакувальним рішенням, які не вимагають зміни виробничих потужностей і відповідають всім вимогам до упаковки. Наші фахівці за матеріалами розробили продукт, який є унікальним для упаковки заморожених харчових продуктів, який зберігає всі необхідні властивості і може бути перероблений », - сказав Адам Гроуз, комерційний директор ProAmpac.

Використано матеріали сайту proampac.com.