Напевно, кожна мама у світі стикалася з цією проблемою: як уберегти цікавого малюка від проби пральних порошків, гелів, різних засобів для чищення. І питання екологізації упаковки, до якого зараз почали прагнути багато виробників, зокрема й побутової хімії, ніяк не вирішувало цієї проблеми. Перший і досить суттєвий крок у цьому напрямку зробила компанія Smurfit Kappa.

Як один з найбільших виробників пакувальних рішень на основі целюлозної продукції, ця компанія презентувала коробку Click-to-Lock для капсул з гелем для прання, виготовлену повністю на паперовій основі з блокуванням від дітей. Коробка виготовлена для компанії McBride, одного з провідних європейських виробників засобів для чищення. Вона являє собою екологічну альтернативу, що повныістю здатна до переробки, звичним пластиковим контейнерам, в які упаковують капсули з гелем.

Проблема захисту капсул від вологи вирішується завдяки спеціальному покриттю лаком усередині коробки. При цьому коробка для McBride була зроблена навіть більш місткою, ніж попередній пластиковий варіант. Коробка Click-to-Lock отримала сертифікат Superior Child Safety Closure (SCIC) відповідно до протоколу випробувань Міжнародної асоціації мила, миючих засобів та засобів догляду (AISE) для чудових закупорювальних засобів, що перешкоджають дітям.

На даний момент така коробка доступна до замовлення на сайті компанії Smurfit Kappa в 7 колірних рішеннях та різних розмірах.

Использованы материалы сайта smurfitkappa.com.