Кожен із нас коли-небудь, хоча б раз, терпляче чи не дуже, чекав, стоячи біля раковини з губкою в руках, поки залишки миючого засобу для посуду стікають униз і впадуть на губку. Або намагався поставити пляшку з миючим догори ногами на маленьку кришечку, намагаючись знайти для неї хитку рівновагу.

І щоразу, виконуючи ці дії, ми запитували себе: ну чому виробник не може змінити пляшку? Адже є пляшки для шампунів або гелів для душу, які стоять на кришці і які без проблем можна повністю використати. То невже не можна зробити подібні і для миючого для посуду? Ми не знаємо відповіді на це питання, але, мабуть, виробникам щось заважало це зробити.

Нарешті, компанія Procter & Gamble оголосила про «революційний» редизайн пляшечок для Fairy Max Power – компанія поставила їх «вгору ногами». Так, повністю змінивши кришку пляшки, вбудувавши в неї дозуючий механізм і захист від протікання, в P&G домоглися того, що тепер пляшка з Fairy спокійно стоятиме на кришці. До речі, формула миючого для посуду також зазнала змін – виробник обіцяє, що новій рідині знадобиться вчетверо менше порівняно з попереднім складом.

Поки що ці інновації торкнуться лише лінійки бренду Fairy Max Power і побачать їх поки що лише у Великій Британії. Але сподіватимемося, що в найближчому майбутньому нові пляшки прийдуть і до наших супермаркетів.

Використані матеріали сайту pgnewsroom.co.uk.