Пакувальне обладнання, як і будь-яке інше, в процесі роботи схильне до зносу. Компанія «Омела», яка постачає це обладнання вже більше 25 років, прекрасно розуміє, що воно не вічне. Як розуміє і те, що в такій економічній ситуації, для виробника найчастіше набагато вигідніше ремонт і заміна частин обладнання, ніж покупка нового.

Саме тому на базі компанії «Омела» був створений ремонтно-сервісний центр, де керівництво компанії намагалося зібрати найкращих фахівців з ремонту пакувального обладнання. При виникненні будь-яких несправностей в роботі пакувальної машини завжди можна звернутися в наш сервісний центр і отримати кваліфіковану допомогу. Крім того, компанія «Омела» здійснює гарантійне обслуговування всього проданого нею обладнання.

Однак і цього нам здалося замало. І ми відкриваємо нову категорію товарів, які можна замовити в нашій компанії - запчастини. Тепер в компанії «Омела» можна придбати не тільки обладнання для пакування, але і чимало елементів пакувальних машин, що швидко зношуються. Ми будемо намагатися, щоб список запчастин для пакувального обладнання, що поставляються нашою компанією, весь час оновлювався і розширювався.