Компанія «Омела» вітає всіх своїх клієнтів та партнерів з Новим роком та Різдвом! Ми бажаємо всім процвітання у Новому році, успішного подолання всіх труднощів та сталого розвитку.

Ми щиро раді, що Ви були з нами у 2021 році та в попередні роки та дякуємо Вам за довіру до нашої компанії. Підбиваючи підсумки минулого року, ми з гордістю можемо констатувати, що, незважаючи на всі труднощі, нам вдалося допомогти багатьом клієнтам у пошуку оптимального для їх виробництва пакувального обладнання. Сподіваємось, наша співпраця продовжиться і в майбутньому.

Багато планів та ідей вдалося реалізувати. Але ми не маємо наміру зупинятися на досягнутому і припускаємо наступного року запропонувати нові, більш інноваційні моделі обладнання для різних типів упаковки та різних сфер діяльності.

Слідкуйте за нашими новинами – ми завжди намагаємось «тримати руку на пульсі» всіх новітніх розробок у пакувальній сфері та всіх тенденцій розвитку цього ринку. І ми завжди готові допомогти в комплексному підборі найкращих пакувальних рішень для Вашого бізнесу.