14-16 вересня 2021 року в Києві після суттєвої перерви, пов'язаної з Covid, нарешті пройшов Всеукраїнський Форум харчових технологій, який об'єднав міжнародну виставку обладнання та технологій для харчової і переробної промисловості INPRODMASH і міжнародну виставку індустрії упаковки UPAKOVKA. Досить високий рівень відвідування виставок в черговий раз підтвердив необхідність їх проведення.

Компанія «Омела» звичайно не могла пропустити такий важливий захід ділового життя України. Ми привезли на виставку для демонстрації одну з наших пакувальних машин «флоу-пак», щоб кожен бажаючий міг на ділі оцінити можливості її роботи. І треба відзначити, що наш виставковий стенд користувався досить високою відвідуваністю.

Приємно було зустріти наших клієнтів, які залишилися задоволені і придбаним у нас обладнанням, і нашим сервісом. Багато з них вже стали для нас постійними клієнтами.

Ще приємніші були зустрічі з нашими конкурентами, яких дуже цікавила успішність нашого підприємства і те, як у нас виходить поєднувати високу якість обладнання з вельми невисокими цінами на нього. А також те, як ми встигаємо стежити за всіма інноваціями, щоб запропонувати клієнтам найкраще пакувальне рішення.

І звичайно, ми дуже раді новим знайомствам і контактам, які принесла нашій компанії ця виставка. Хочеться вірити, що ці знайомства будуть тривалими і успішними.