Сьомого лютого в Дніпрі на Льодовій арені відбувся перший тур Чемпіонату України з ринк-бенді 2021. Перше місце зайняла команда Дніпро, яка пройшла тур без поразок. ТОВ «Омела», що є спонсором Української федерації хокею з м'ячем, надає підтримку федерації і радіє всім її успіхам.

Федерація займається маловідомим в Україні видом спорту. Однак вона є офіційним членом Міжнародної федерації бенді (FIB) і бере участь в офіційних чемпіонатах світу. У минулому році українська команда посіла друге місце серед 20 країн, що брали участь в чемпіонаті світу в своїй лізі.

Здавалося б, яке відношення має цей вид спорту до упаковки і пакувального обладнання, поставки якого є основним видом діяльності компанії? На перший погляд може здатися ніякого. Але «Омела», що має досвід поставок, в тому числі і повторних, українського пакувального обладнання іноземному покупцеві, прекрасно розуміє, яке значення має імідж країни для успішного ведення бізнесу за кордоном. Одна справа, коли ти пропонуєш обладнання якоїсь країни, яка невідомо де знаходиться, і зовсім інша - коли представляєшь добре відому країну, досягненнями якої можна пишатися. Підтримка федерації - це наш маленький внесок в імідж України, її вагу на міжнародній арені.