Пандемія коронавірусу, що почалася минулого року, завдала важкого удару по світовій економіці та стала глобальним випробуванням для величезної кількості підприємств у всіх країнах. Компанія «Омела» не стала винятком, але зусилля, докладені нашою дружною командою по боротьбі зі ситуацією, що склалася, принесли заслужені результати. Ми не тільки вистояли, а й стали «сильнішими», здобули безцінний досвід і розширили свій асортимент.

Встановлені урядом обмеження ми використовували як можливість відпрацювати механізми віддаленої роботи без зниження її якості. Що дозволило тим працівникам, які безпосередньо були задіяні у виробництві, відвантаженні, ремонті та обслуговуванні обладнання, працювати практично не знижуючи темпу.

У непростій ситуації, що склалася минулої весни, коли через раптові жорсткі обмеження виник дефіцит масок, наша компанія була однією з перших, хто поставив лінії з виготовлення медичних масок. Також ми пропонуємо і обладнання для виробництва мельтблауну, матеріалу, що використовується в медицині та з якого виготовляють маски.

Ми вважаємо, що лише спільними зусиллями можна подолати всі труднощі та перемогти Covid-19. Зі свого боку наша команда робить для цього все можливе, виконуючи всі рекомендації та постанови уряду, поєднуючи це зі своїми зобов'язаннями перед клієнтами.