Незважаючи на продовження карантину і чергову хвилю захворюваності, що набирає обертів у всьому світі, люди і бізнес поступово повертаються на круги своя і продовжують ділову взаємодію з урахуванням існуючої реальності. Торкнулося це і промислових виставок.

Практично всі міжнародні та українські виставки були змушені пропустити 2020 рік через жорсткі обмеження карантину. При цьому фінансових втрат зазнали не тільки організатори виставок. Багато підприємств можуть поскаржитися на втрачені вигоди через відмову від проведення подібних заходів.

У цьому році світова промисловість вирішила не жертвувати традиціями і можливими прибутками від потенційного партнерства на догоду короновірусу. Навесні і влітку вже було проведено декілька великих промислових виставок в США, Китаї, Росії. Україна вирішила не відставати.

14-16 вересня 2021р. в Києві буде проводитися Всеукраїнський Форум харчових технологій, який об'єднує міжнародну виставку обладнання та технологій для харчової і переробної промисловості INPRODMASH і міжнародну виставку індустрії упаковки UPAKOVKA. Для участі у виставках вже зареєструвалося понад 140 компаній з України, Польщі, Нідерландів, Німеччини, Китаю, Швеції, Італії та інших країн. І звичайно, наша компанія «Омела» також буде присутня на виставці зі своїм стендом. Сподіваємося зустріти там старих друзів і знайти нових.

Використано матеріали сайту upakovka.ua