Трьохшовні пакети "подушка" і "гассет".
Універсальний пакувальний комбайн (пакет Саше/Подушка)
Для пакування в пакети типу "подушка" або "саше" сипучих та порошкоподібних продуктів.
Пакувальний напівавтомат SA-0212(1/5) у пакет Подушка
Для фасування сипких (такі як крупа) та кускуватих продуктів (такі як пельмені).
Фасувальні автомати з ваговим дозатором
Для фасування сипучих продуктів, що не порошать (снеки, зернова кава, горіхи, крупи, макарони, цукерки і т.д.)
У трьохшовні пакети "подушка" і "гассет" упаковують найрізноманітніші продукти: м'ясні вироби (копченості, напівфабрикати, нарізки м'ясні, окіст і ін.); рибні вироби (заморожені, солоні, копчені) і морепродукти (креветки, гребінці, мідії); снеки: рибні та м'ясні, чіпси, сухарики, горішки, насіння; спеції, приправи, прянощі, сухі сніданки, напівфабрикати (пельмені, заморожені овочі, вареники)
Пакети типу "подушка" і "гассет" представляють собою, запаяний з трьох сторін плоский пакет. До його переваг можна віднести малу вагу упаковки, порівняно невисока ціна, практична відсутність відходів при виготовленні, на ньому досить багато місця для нанесення малюнка і інформації і мало місця, займаного при утилізації.
Залежно від завдання, яке стоїть перед виробником продукції, пакети можуть виготовлятися як з одношарових плівок, таких як поліпропілен або поліетилен, так і з багатошарових плівок.
Пакети можуть мати деякі особливості, які необхідно знати при виборі обладнання для фасування. Якщо пакет виготовляється з одношарової плівки, і вона приварюється однією стороною до іншої сторони, то пакет виготовляється зі зварюванням внахлест. При виготовленні пакету з багатошарових плівок, внутрішній шар може приварюватися тільки сам до себе, тобто не приварюватися до плівки, що знаходиться зовні. В такому випадку пакет виготовляється з гребінцем або як його називають різні виробники з плавником або з "европодворотом".